20120608

sick worried sick

Bismillah



19 jam sebelum exam bersantai-santai dengan puan naqibah di depan kedai kebab. puan itu sabar melayan setiap bebelan dia. terburai segala isi hati di malam itu yang telah tersimpan tak tahu berapa tahun lamanya.


10 jam sebelum exam, she was in pulpitating mode; menelefon si kakaknya di malaysia. the kakak was sahur-ing at that time. bergelak ketawa untuk 20 minit or so menenangkan hati duka dan lara. kakak dia selalu tahu macam mana nak buat dia gembira. suka! x)

1 jam setengah sebelum exam sekaip dengan mamanya di malaysia. ceria sungguh wajah mamanya melayan kerenah dia yang aneh-aneh itu dek penangan exam di hari itu yang bakal berlangsung. mama dia sangat macam mama. eh.

2 jam selepas exam, bersekaip dengan adik-adiknya di malaysia. hatinya begitu cair melihat kecomelan adik berumur 10 tahun itu. macam lama sangat dah tak cium budak gemuk tu. *_*

risau, risau, risau.

risau tak dapat jawap exam. risau soalan yang keluar susah. risau sebab tak study hard enough. risau sebab takut terpengsan dalam dewan for no reason. risau for everything.



kalaulah Allah tarik nyawa masa tu.

takde mama, naqibah, adik-adik, kakak. langsung


please la.


letakkan risau tu pada tempatnya.







No comments: