20130513

Insane

Bismillah.


hari ni mengeluh marah setelah sekian lama. i am quite surprised at myself jugak bila mendengus macam tu secara tiba-tiba. 0.o tapi marah kat pinggan yang berlonggok kat sinki. sebab dia tak reti basuh diri sendiri. lulz. maybe sebab lapar. maybe sebab penat. maybe frust sebab tak tahu nak marah sapa. tapi at the first place, kenapa nak marah pun?

i am no angel. banyak sangat buruk yang Allah tutup. walaupun manusia tak nampak, God knows how ridiculously insane i am at times.

nasib baik hati tu Allah je yang boleh tahu.

sabar dan tsabat ye hati.


No comments: