20130920

my heart is a bowl of spaghetti.

Bismillah


Tema hidup minggu ni:


  • salah satu tanda kebesaran dan kekuasaan Allah adalah dengan keberadaan aku kat sini. why fret?

  • Allah yang mencipta perasaan, Allah yang meletakkan segala macam perasaan dalam hati.  hati mampu untuk menjadi kosong kalau Allah wants it to be that way. then, what's left of me?

  • hakikat dunia yang sanagt qalil (sedikit) dan tidak kekal. but you keep dwelling in it, like you gonna live here forever.

  • love is about responsibility and maturity. your aim is Allah dan Jannah. tapi dah terbabas much. 

  • Allah tak boleh, tak layak di-replace dengan apa-apa di dalam hati. tiada yang boleh memenuhi setiap urat saraf jantung melainkan Dia. 


you are in deep trouble man. 


weep.







No comments: