20131108

Horrible.

Bismillah


I feel horrible and devastated inside. I feel frustrated to the core. ggah.

Hari ni hantar esaimen lambat gila. start tulis pun pagi tadi. bajet sebelum ni konon-konon da buat draft so macam tak panik sangat la konon. tapi end up serabut gilaaa :'( paper pathology habis petang semalam. the entire month pulun study untuk paper tu, paper Quran ni buat sikit-sikit dari bulan lepas cuma tak tulis je lagi. plan nak buat lepas balik exam semalam, tapi Allah takdirkan pening kepala yang snagat-sangat yang ubat dia hanya lah tidur mati. so i spend the rest of the evening and night tido. sakinah balik dari library pukul 2am dia kejut, tapi tahan setengah jam je pastu tidur balik sebab pening tak hilang lagi. punye la berusaha untuk baca paper review secara baring. so gi lah rotate clockwise skrin laptop tu. tapi pening jugak. terpaksa tidur :'( berusaha ok. tapi usaha tu salah konsep. usaha last menet padehal banyak lagi masa boleh buat before that. i feel horrible.

submit sipi-sipi je before pukul 5pm. i think tekan button submit tu pukul 4.56. Allah tu kan Maha Penyelamat. sangat-sangat. :'( 

patu bila baca-baca balik, disaster gila essay tu, dengan banyak typonya, dengan grammarnye yang terabur, dengan citation yang 100% salah, pi langgar buat citation scientific paper review. ni subjek arts la hoi. mesti la lain. ggah D: tapi tak sempat nak ikut citation yang proper. tsk tsk. to add to that, content essay totally lari dari tajuk. aku rasa cam hanya fulfill 10% dari tajuk yang dia nak. aku cam bajet dah cantik la konon essay tu, kritikal sangat la konon. out of the box sangat la konon. memang la memule dah dapat the idea nak tulis apa, tapi it turned out to be aku tak tulis apa yang aku dah draft (dalam otak).  what was i thinking la?

bila baca balik a few times...homaigad. disasternyaaa. *tekup muka pakai tangan, air mata berjurai keluar dari celah jari, sambil bahu terhinjut-hinjut*

nasib baik pasni dah tak jumpe dah tutor tu. nampak sangat buat last minute. malunye. rasa down gila. i could have done better. i could have done better. tapi dah lepas dah kan benda tu. there's nothing i can do about it. 

pasni bajet pass je untuk subjek ni. tu pun kalau dia kasihani aku sebab tak pernah ponteng tutorial n lecture (except masa balik mesia hari tu)

haih.

final year yang penuh dengan drama 

Allahu rabbi..

:(







No comments: